Future of Market Research

16th November 2018

Our Vision

MR 2.0

Future of Market Research

MARKET-CUBE in association with ASSOCHAM proudly presents the 2nd edition of MRTECHHUB: 2018 Powered by LUCID

The conference endeavours to bring Market Research and Technology leaders to discuss the challenges and opportunities for the industry in the face of technological advancements like AI and Machine Learning. The platform will be a melting pot of diverse ideas, opinions and discussions on issues that are critical to our future relevance and growth.

EVENT SCHEDULES

Start Time End Time Item Name
12:00 13:00 Registration & Networking Lunch
Inaugural Session 13:00 PM - 14:00 PM (60 Min)
13:00 13:05 Lighting of Lamp and Bouquet Presentation  
13:05 13:10 Welcome Address Mr. Balkrishan Goenka
President, ASSOCHAM & Chairman, Welspun Group
13:10 13:15 Opening Address Market Cube & Lucid
13:15 13:30 Guest of Honor Address Shri Rajeev Lochan
Director General, Central Statistics Office Ministry of Statistics & Programme Implementation
13:30 13:50 Chief Guest Address Shri Vijay Goel
Hon’ble Minister of State, Ministry of Statistics & Programme Implementation
13:50 14:00 Vote of Thanks Mr. Uday Kumar Varma (IAS)
Secretary General, ASSOCHAM
Speakers Session 1 14:00 PM - 14:45 PM (45 Mins)
Tea Break 1 14:45 PM - 15:15 PM (30 Mins)
Panel Discussion 1 15:15 PM - 16:00 PM ( 45 Mins) Data Diversity and Data Security
Speakers Session 2 16:00 PM - 17:00 PM (60 Mins)
Tea Break 2 16:45 PM - 17:15 PM (30 Mins)
Panel Discussion 2 17:15 PM - 18:00 PM ( 45 Mins) Integrating Technology and Intelligent Research
MR - Next Big Idea Pitch 18:00 PM - 18:30 PM (30 Mins)
Closing Note 18:30 PM - 18:45 PM (15 Mins)
Networking Cocktail Dinner 18:45 PM Onwards

2017 MEMORIES

GET IN TOUCH

We’d love to hear from you, Please fill out the form below and we’ll get back to you soon.




DelegateSponsorBooth

VENUE

The Pearl Ballroom

The Leela Ambience

National Highway 8, Ambience Island,

DLF Phase 3, Gurugram, Haryana 122002